slide layer
slide layer
slide layer
slide layer
slide layer
slide layer
slide layer
slide layer
slide layer
slide layer
slide layer
slide layer

copyright

پروبیوتیک ها

 

پروبیوتیک هاچه هستند؟
پروبیوتیک‌ها باکتری‌های زنده و سودمندی هستند که به حفظ سلامتی بدن کمک میکنند.
پروبیوتیک ها به طور طبیعی در بدن ما موجود هستند و علاوه بر ان در برخی غذا ها و مکمل اای غذایی نیز یافت میشوند.
روده انسان حاوی انواع بسیاری از باکتری ها (مفید_مضر وخنثی) است. که باید توازن باکتریهای روده در بدن انسان برقرارباشد در غیر این صورت علاوه بر مختل شدن وظایف روده باعث آکنه ، آلرژی غذایی ، خستگی مفرط، افسردگی، سردرد و … می شود
این باکتری‌های مفید، بیشتر از هر قرص معده ای می‌توانند به داد مشکلات گوارشی برسند.
پروبیوتیک مکمل غذایی متشکل از میکروب‏ های زنده است که مصرف آن به دلیل تغییر مطلوب در توازن میکروبی بدن اثرات مفیدی در فرد می ‏گذارد
این باکتری‌ها علاوه بر بهبود مشکلات گوارشی، سیستم ایمنی شما را تقویت کرده و همچنین* عفونت های کاندیدایی* واژن خانم‌ها را التیام می‌بخشد نتیجه تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد مصرف پروبیوتیک‌ها- چه به صورت خوراکی و چه به صورت شیاف‌های واژنی- نقش مهم و سودمندی در بهبود و کاهش علائم التهاب کاندیدایی واژن در خانم‌ها داشته است. براساس این مطالعات، مصرف پروبیوتیک‌ها در خانم‌هایی که سابقه ابتلا به واژینوزیس دارند، سبب کاهش احتمال بروز مجدد در آنها شده است. این اثربخشی به سبب نقش پروبیوتیک‌ها در بهبود فلور میکروبی واژن است.
مصرف مکمل‌های پروبیوتیک برای اغلب افراد مجاز است. در زنان باردار و شیرده و افراد مبتلا به بیماری‌های خاص تحت نظارت پزشک باید مصرف شوند.
فرآورده‌های لبنی بهترین حامل برای پروبیوتیک‌ها به حساب می‏آیند  – موز، عسل، مارچوبه، کنگر فرنگی، سیر و پیاز، پری‌بیوتیک‌های طبیعی هستند که به‌عنوان غذای پروبیوتیک‌ها باید در برنامه غذایی شما قرار گیرند.

 

عملکرد پروبیوتیک :
– ازبروز برخی از بیماری های عفونی مانند عفونت واژن که باعث سقط زود هنگام جنین می شود جلوگیری میکنند
– با قرار گرفتن و پوشاندن نقاط اتصال میکرو ارگانیسم های بیماری زا ، از رشد آنها جلوگیری می کنن
– پروبیوتیک ها می توانند ایمنی را در مقابل بیماری های روده ای تحریک کنند
. – موجب تحریک سیستم ایمنی و دفاعی بدن در برابرباکتری های بیماری زا می شود
– باعث کا هش واز بین رفتن جذب مواد آلرژی زای لبنیات از طریق روده می گردد و حتی موجب کاهش اگزما در نوزادان میشود
کمک به جذب ویتامینها و مواد معدنی موجود در غذا –
جلوگیری از سرطان روده ، کبد و پستان –
– کاهش کلسترول و فشار خون و ….